Continuă distribuirea pubelelor galbene în zonele de case din Constanța

238
Continuă distribuirea pubelelor galbene în zonele de case din  Constanța - continuadistribuirea-1599493375.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța continuă, săptămâna aceasta, distribuirea pubelelor galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc la case.

Astăzi, echipele ajung pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe strada Cercetaș Alexandru Buzatu, pe strada Cercetaș Ion Crăcană, pe strada Cumpenei, pe strada Medeea și pe strada Valu lui Traian.

"În cazul în care într-o zi nu sunt acoperite toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă în ziua următoare. Rând pe rând, toate cele 30 de mii de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal vor fi distribuite în toate cartierele orașului nostru. Anunțăm constănțenii că, în cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, pot veni să le ridice, în baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanța, de luni până vineri, între orele 8.00 și 14.00. Pentru mai multe informații, constănțenii pot apela Dispeceratul Polaris la numărul de telefon 0241/548.600", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă și un pliant informativ, cu un ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor, în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie depozitate în pubela galbenă și cum se depozitează corect aceste deșeuri. De asemenea, pe pliant este menționată și ziua de colectare a pubelei galbene.

Distribuirea gratuită a celor 30 de mii de pubele completează astfel cele aproximativ 900 de containere galbene destinate deșeurilor reciclabile amplasate de administrația locală la cele 400 de platforme de pe raza municipiului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3824 secunde