Continuă acțiunile de dezinfecție la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Marţi, 14 Aprilie 2020, 17:28
146


Continuă acțiunile de dezinfecție la Căminul pentru Persoane Vârstnice aflat în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul primăriei municipiului Constanța.


Spațiile în care locuiesc seniorii dar și curtea căminului sunt dezinfectate periodic, cu o substanță ce distruge virusurile și bacteriile, avizată de Ministerul Sănătății.


În cadrul măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus, la Căminul pentru Persoane Vârstnice au fost montate, încă de la începutul lunii martie, mai multe lămpi bactericide utilizate pentru dezinfecția aerului și a suprafețelor din încăperi.


Pardoselile sunt spălate zilnic cu soluții speciale, iar pentru igiena mâinilor, seniorii au la dispoziție și dispensere cu dezinfectanți.   


Pentru a preveni infectarea și răspândirea noului coronavirus COVID–19, s-au luat măsuri suplimentare de siguranță încă de pe data de 11 martie. Astfel, accesul vizitatorilor la Căminul pentru Persoane Vârstnice a fost restricționat total iar seniorilor cazați aici nu li se permite ieșirea din curte.
Pagina a fost generata in 0.2035 secunde