Containere amenajate pentru medicii din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase

301
Containere amenajate pentru medicii din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase - 1-1585063624.jpg

Articole recomandate



Pentru a veni în sprijinul personalului medical din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, cu sprijinul Asociației "Dăruiește aripi", au fost amplasate în curtea unității medicale patru containere în care medicii, asistentele și infirmierele își pot trage sufletul câteva clipe. 


Containerele, care sunt compuse dintr-o cameră și o baie, vor fi racordate, în cel mai scurt timp posibil, la rețeaua de apă, canalizare, căldură și electricitate. Dispun de pat, masă, aer condiționat, aerotermă și duș. 


"Vreau să le mulțumesc într-un mod special medicilor, asistentelor, infirmierilor de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, pentru eroismul de care dau dovadă. Lucrează în weekend, lucrează non-stop, nu mai contează tură, nu mai contează gardă. Oamenii aceștia sunt aici pentru noi. Tocmai de aceea, în numele dumneavoastră, le mulțumesc!" a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.


În aceste containere, cadrele medicale se pot odihni, pot mânca, pot face duș, mai ales că cei mai mulți dintre ei nici nu mai ajung acasă, muncesc non-stop de când acest coșmar s-a abătut asupra noastră.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.071 secunde