Constănțenii pot închiria biciclete gratuit în Parcul Tăbăcăriei

4101
1
Constănțenii pot închiria biciclete gratuit în Parcul Tăbăcăriei - biciclete-1459965004.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii dornici de mișcare în aer liber vor putea să se plimbe cu bicicletele prin Parcul Tăbăcărie, fără să vină cu ele de acasă. Sâmbătă, pe 9 aprilie, la ora 10, Asociația Green Revolution redeschide centrul I’Velo Constanța.


Centrul de închiriere este situat în Parcul Tăbăcărie, la intrarea dinspre Gravity Park, și va pune la dispoziția constănțenilor 120 de biciclete, șapte zile din șapte. De luni până vineri, programul de închirieri este între orele 11 și 20, cu ultima închiriere la ora 19, iar sâmbăta și duminica între orele 10 și 20, cu ultima închiriere la ora 19. Bicicletele vor putea fi închiriate atât contra cost, cât și gratuit. Tinerii sub 16 ani și pensionarii au posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv al talonului de pensie. Tarifele de închiriere sunt 5 lei pentru o oră și 20 de lei pentru 24 de ore.


"Misiunea I’Velo rămâne în continuare aceea de conștientizare a importanței utilizării bicicletei, atât ca mijloc de transport alternativ, cu impact minim asupra mediului, dar și ca modalitate de recreere. I’Velo 2016 înseamnă o preocupare continuă a creșterii gradului de satisfacție a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar și a unui personal profesionist, prietenos și pregătit să asigure experiențe plăcute iubitorilor de pedalat", a declarat Ioana Andreescu, coor-donatorul de comunicare al Asociației Green Revolution. 


Comentează știrea

Un constăntean
7 aprilie 2016
Biciclete in parc?

Este binevenit un asemenea centru de inchiriere, isă trebuie stabilite (si aplicate) niste reguli de bun simț pentru cei care inchiriază biciclete si se plimbă prin parcul Tăbăcăriei, altfel cei care sunt la promenadă pe aleile parcului, vor fi mereu sicanati de biciclistii de ocazie. Propun trasee speciale pentru biciclisti sau de ce nu, interzicerea circulatiei bicicletelor in parc!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4008 secunde