Constănţenii pot depune cererile pentru ajutoarele de încălzire

225
Constănţenii pot depune cererile pentru ajutoarele de încălzire - ajutoaredeincalzire2-1634235672.jpg

Articole de la același autor

Începând de săptămâna aceasta, constănţenii pot depune, deja, cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere pentru a beneficia de ajutorul de încălzire a locuinţei şi pentru suplimentul de energie. De aceste facilităţi pot beneficia numai acele persoane care se încălzesc cu energie termică furnizată în sistem centralizat (asociaţiile de locatari/proprietari sau persoanele fizice cu contracte individuale încheiate cu RADET Constanţa). Ele vor depune cererile la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4. De asemenea, vor primi ajutoarele menţionate cei care se încălzesc cu gaze naturale sau energie electrică, care vor depune cererile la aceeaşi adresă, la fel ca şi cei care se încălzesc cu combustibil solid. Lor li se adaugă cei care se încălzesc cu energie electrică şi domiciliază în Cartierul social Henri Coandă. Aceştia vor depune cererile la sediul administrativ al campusului de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 - 14.00.

Potrivit Primăriei Constanţa, dosarele pentru obţinerea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei pot fi depuse şi online la adresa de e-mail: [email protected]. Pentru orice nelămuriri sunaţi la numerele de telefon: 0341/454.669 şi 0341/448.530 sau trimiteţi email pe adresa [email protected]. Atenţie! Termenele lunare de depunere a solicitărilor noi de ajutor de încălzire sunt până pe data de 20 a fiecărei luni pentru a putea fi luaţi în evidenţă cu luna respectivă (pentru a beneficia începând cu luna noiembrie 2021, cererile se depun până pe data de 20 noiembrie inclusiv). De asemenea, familiile sau persoanele singure care au încheiat contracte individuale cu furnizorul de energie termică (RADET) sau gaze naturale (ENGIE), precum şi cei care se încălzesc cu lemne de foc sau curent electric, depun cererile individual, iar familiile sau persoanele singure care fac parte din asociaţii de locatari/proprietari depun prin intermediul reprezentantului asociaţiei.

Formularele de cerere şi declaraţie pe propria răspundere pot fi descărcate de pe site-urile Primăriei municipiului Constanţa şi al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Constanţa (Ajutoare pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece 2021 – 2022).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3273 secunde