Constănțenii intră în cursa reciclării! Tichete cadou pentru deșeurile electrice reciclate

346
Constănțenii intră în cursa reciclării! Tichete cadou pentru deșeurile electrice reciclate - bigrecyclesymbol-1477486294.jpg
În acest week-end, în municipiul Constanța va avea loc o acțiune de colectare a deșeurilor electrice și electronice (DEEE) de la cetățeni, organizată de Primăria Municipiului Constanța, Prefectura Constanța și Serviciul Local de Colectare Constanța. Acțiunea are și caracter educativ cu privire la importanța colectării deșeurilor electrice, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.


Astfel, sâmbătă și duminică, pe 29 și 30 octombrie, între orele 10,00 și 16,00, trei puncte de colectare provizorii îi așteaptă pe constănțeni să aducă aparate electrice și electronice, becuri sau baterii, spre a fi colectate selectiv și trimise la reciclare. Aceste puncte de colectare vor fi amenajate în următoarele locuri din oraș: în Piața Roșu din cartierul Poarta, în Piața Brotăcei și pe platoul de la intersecție bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I. L. Caragiale.


Constănțenii vor primi tichete cadou pentru deșeurile electrice predate. Pentru frigidere și combine frigorifice se oferă trei tichete cadou, pentru mașini de spălat rufe și vase (complete) automate – două tichete cadou iar pentru alte deșeuri electrice complete în greutate de minimum 20 de kg se oferă un tichet cadou. Tichetele au o valoare de 10 lei fiecare.


De asemenea, în cadrul tombolei se pot câștiga premii precum un frigider, un cuptor cu microunde, două cafetiere, două mașini de călcat, două mașini de găurit, două polizoare unghiulare, două mixere, trei truse accesorii scule și patru seturi nivela.
Extragerea câștigătorilor tombolei va avea loc pe 1 noiembrie, la ora 10, la Casa de Cultură Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Social : Cutremur de 5,8 grade
Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Social : Locuri de muncă pentru 200000 de șomeri
Pagina a fost generata in 1.0614 secunde