X
X
Mai multe ştiri online:

Constănțenii, grăbiți să scape de taxele și impozitele locale

Ştire online publicată Luni, 07 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care vor să scape de grija taxelor și impozitelor locale au posibilitatea de a le achita chiar începând de astăzi, la ghișee sau online. Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța își reia programul normal, de după sărbători.

Astfel, agențiile fiscale nr. 1 și nr. 4, de pe strada Badea Cârțan, care cuprind șase ghișee, au program luni, marți, miercuri și vineri, între orele 8.30 și 16.30, și joia, între orele 8.30 și 18.30. Agenția fiscală nr. 2, de pe strada Sergent Nicolae Grindeanu nr. 66, are tot șase ghișee și este deschisă în același interval. La Agenția fiscală nr. 3, de pe strada Sulmona, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân, funcționează patru ghișee, iar la Agenția fiscală nr. 5, din incinta City Park Mall, funcționează cinci ghișee. De asemenea, lunea, marțea, miercurea și vinerea, între orele 8.30 și 16.30, și vinerea, între orele 8.30 și 18.30, sunt disponibile șase ghișee și la Agenția fiscală nr. 6, de pe bulevardul Tomis, în zona Sălii Sporturilor.

Tot de astăzi, Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța redeschide punctul de lucru din centrul comercial VIVO. Standul SPIT va fi amenajat în zona Gastro Auchan, iar programul de lucru cu publicul va fi de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 - 22.00. Aici, persoanele fizice și juridice pot achita impozitele și taxele locale doar prin intermediul cardului bancar (comisionul tranzacției este de 0%), pot obține informații cu privire la impozitele și taxele datorate, pot primi asistență și consultanță din partea inspectorilor instituției și pot obține user și parolă în vederea utilizării aplicației e-Tax.

Totuși, pentru a evita eventualele aglomerări de la ghișeele agențiilor fiscale, constănțenilor li se recomandă să aleagă și modalitățile de plată online, prin intermediul telefonului mobil sau numerar, la alte instituții. Online, puteți achita pe site-ul site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online/Plata impozite, fie integral, fie în cinci rate prin programul BT; pe site-ul www.ghiseul.ro, secțiunile Plătește online impozite și taxe și Plată fără autentificare; prin serviciul Internet Banking; prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania sau prin Serviciul Direct Debit - Banca Transilvania. De pe telefonul mobil se poate plăti utilizând aplicația e-Tax Mobile - SPIT. În plus, se poate face ordin de plată, beneficiar fiind Primăria Municipiului Constanța - cod fiscal 4785631.

Dacă preferați să achitați numerar, o puteți face la stațiile OMV-Petrom, prin serviciul Westaco Express, în magazinele Inmedio, din cadrul centrelor comerciale, prin serviciul Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank și la toate oficiile Poșta Română. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31496 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3982 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1484 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1267 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3473 secunde