Constănțenii din zona Abator rămân fără curent electric

295
Constănțenii din zona Abator rămân fără curent electric - intrerupericurent-1486482485.jpg

Articole de la același autor

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.00 și 16.00, vor fi afectați consumatorii din zona Abator, mai exact cei care locuiesc pe șoseaua Mangaliei (tronsonul spre gară), dar și cei care au domiciliul pe strada dr. Marcovici, Școlii, Complex Abator, precum și agenții economici din zona Cap linie RATC. În același timp, vor rămâne fără curent mai multe hoteluri din stațiunea Mamaia. 


v v v


Și în Costinești, persoanele care locuiesc pe străzile Talazului, Berindei, profesor Alexianu, Albatrosului, Delfinului și Tineretului se vor afla în aceeași situație. În Eforie Nord, vor rămâne în beznă consumatorii de pe străzile Mărăști, Hortensiei, Rozelor, Traian, Crișului, Bucovinei, Călugăreni, străzile 23 August, Anemonei, Orhideei și Ghiocelului - întrerupere totală. În Vama Veche, vor fi afectați cei cu domiciliul pe străzile Albatrosului, Mihail Kogălniceanu, Zambilelor, Mihai Eminescu, Pescăruși și Mărgeanului, inclusiv Zona Poligon. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Social : Atenție,  se oprește curentul!
Pagina a fost generata in 1.808 secunde