Constănțenii diagnosticați cu Covid 19 încep să se vindece

1775
Constănțenii diagnosticați cu Covid 19 încep să se vindece - bolnavi-1585320734.jpg

Articole de la același autor



Medicii de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța declară că, aproape în fiecare zi, câte un pacient internat cu noul coronavirus, COVID-19, pleacă acasă negativ, vindecat. Directorul medical al unității sanitare, dr. Claudia Cambrea a declarat următoarele: 


"Dispunem în acest moment de echipament de protecție achiziționat de Primăria Municipiului Constanța. Spitalul este pregătit, primii dintre pacienții care s-au internat cu această afecțiune încep să se negativeze și aproape în fiecare zi, câte un pacient pleacă acasă negativ, vindecat. 


Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța este unul dintre cele șapte spitale desemnate de Ministerul Sănătății pentru a deservi patologia pacienților internați cu noul coronavirus. Suntem la datorie, toți pacienții care au fost până acum sunt pe un curs bun, facem în continuare eforturi. 


Suntem cadre medicale, medici, asistente, infirmiere, cu toții am depus un jurământ, am depus un jurământ că o să îngrijim pacienții în orice condiții și aș vrea să mulțumesc tuturor colegilor mei care au înțeles că aceasta este misiunea noastră. Ne-am reorganizat, am refăcut toate circuitele spitalului pentru a putea primi acești pacienți, să le asigurăm asistență medicală și tot personalul medical să fie protejat".  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4364 secunde