Constănțeni, atenție sporită! Trafic blocat mai multe ore!

210
Constănțeni, atenție sporită! Trafic blocat mai multe ore! - avarieraja4-1554102280.jpg

Articole recomandate

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi – 01 aprilie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Răscoalei 1907, din municipiul Constanța, echipele de intervenție ale RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto pe strada Cuza Vodă, tronsonul cuprins de străzile General Manu și Răscoalei în intervalul orar 08,30 – 13,00.


Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.


Abonații deserviți nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.


Update. Pentru remedierea avariei survenite astăzi, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Constanța, echipele de intervenție sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile, între orele 13 și 16. 


Sunt afectați consumatorii de pe strada Cuza Vodă, tronsonul cuprins între străzile General Manu și Răscoalei 1907 .

Inițial, echipele de intervenție au încercat să efectueze reparația cu conducta sub presiune, însă având în vedere debitul mare de apă s-a impus sistarea furnizării acesteia pe tronsonul avariat.


"Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei într-un timp cât mai scurt", precizează reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5038 secunde