Constănţean lăsat fără maşină, după ce a fost prins aruncând gunoaie pe câmp

Luni, 22 Noiembrie 2021, 15:45
1161
Polițiștii locali constănțeni au depistat luni, 22 noiembrie, un bărbat în timp ce arunca dintr-o mașină mai mulți saci plini cu deșeuri provenite din construcții.

„Bărbatul a fost prins în flagrant pe drumul de exploatare aflat în dreapta variantei către Ovidiu și a fost sancționat în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, cu amendă de 10.000 lei și a rămas și fără autovehicul, care i-a fost confiscat de agenții din cadrul D.G.P.L. De asemenea, persoana în cauză a strâns gunoiul aruncat pentru a aduce terenul la starea inițială”, precizează reprezentanţii Direcţiei Gernale Poliţia Locală Constanţa.

Potrivit acestora, polițistii locali supraveghează zilnic zonele vizate pentru depozitări nelegale ale deșeurilor și vor lua toate măsurile legale pentru combaterea acestui fenomen, manifestând toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale.

„Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, transmit şi reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3964 secunde