Constănțean amendat cu 6.000 de lei pentru că și-a aruncat molozul pe un teren liber

222
Constănțean amendat cu 6.000 de lei pentru că și-a aruncat molozul pe un teren liber - constanteanamendat-1589202986.jpg

Articole de la același autor

Un constănțean a fost sancționat cu amendă de 6.000 de lei după ce a golit o autoutilitară plină cu moloz pe un teren proprietate privată. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, sancțiunea a fost aplicată conform art. 96 , alin. (1), pct 15 din O.U.G. nr. 195/2005.


Conducătorul auto a fost surprins de un cetățean care, dând dovadă de simț civic, a făcut fotografii pe care le-a trimis Poliției Locale. Pe baza numărului de înmatriculare, bărbatul a fost identificat și sancționat pentru fapta sa.


"Această situație putea fi evitată dacă persoana în cauză respecta normele legale. Reamintim că materialele provenite din construcții și desființări nu se depozitează la platforme, ci trebuie depuse în amplasamentul din incinta Portului Constanța - zona Poarta 9", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Potrivit acestora, deși polițiștii locali au intensificat activitățile de identificare a persoanelor care aruncă deșeurile pe domeniul public sau în alte locuri decât în cele special amenajate, în continuare, se confruntă cu astfel de situații.


Oricine observă astfel de situații le pot semnala cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205 - Dispecerat sau 0799/606142 - WhatsApp - Direcția Generală Poliția Locală. De asemenea, ar fi de mare ajutor dacă fotografiile trimise ar conține numerele de înmatriculare ale mașinilor sau alte date de identificare pentru a putea depista rapid persoanele care încalcă legea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0657 secunde