CONSTANȚA, SUB AVERTIZARE METEO DE PLOI TORENȚIALE

527
2
CONSTANȚA, SUB AVERTIZARE METEO DE PLOI TORENȚIALE - codgalben-1452081827.jpg

Articole de la același autor

Potrivit unei informări transmise de Administația Națională de Meteorologie (ANM), de miercuri, ora 13.00, până joi, la ora 20.00, vor fi precipitații în toată țara. În regiunile sud-estice și în sudul extrem vor predomina ploile, în nordul și centrul Moldovei, în zonele montane și submontane vor fi mai ales ninsori, iar în restul teritoriului vor fi precipitații mixte.

"Se vor cumula cantități de apă de peste 10-15 l/mp. Local se va semnala polei. Vântul se va intensifica îndeosebi în regiunile sud-estice și estice, cu rafale de 50-60 km/h", conform informării ANM.

Ploi însemnate cantitativ vor fi, de miercuri, ora 18.00, până joi, la ora 12.00, în Constanța, Tulcea și Călărași. În cele trei județe, avertizate cu cod galben, vor fi cantități de apă de 20-25 de litri pe metru pătrat și izolat 40 de litri pe metru pătrat.

Comentează știrea

balcescu
6 ianuarie 2016
munca acasa

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

gheorghe
6 ianuarie 2016
afacere

Partener firma internationala caut colaboratorii pentru a deveni parteneri intr-o afacere de succes cu castiguri garantate din prima luna, castigurile sunt nelimitate in functie de acitivitatea desfasurata. Cerinte: - putere de convingere si o buna capacitate de negociere; - spirit de initiativa, orientat spre rezultate si atingerea obiectivelor propuse; - dorinta de a obtine castiguri peste medie; - capacitate de planificare si organizare; - gandire pozitiva; - bune abilitati de comunicare si interrelationare; Detalii la adresa : [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3221 secunde