CONSTANȚA ÎNDOLIATĂ! "Drum lin printre îngeri, să îi bucuri cu glasul tău"

Joi, 31 Octombrie 2019
1961
Lumea artistică și culturală din Constanța este îndoliată. Soprana Aida Abagief a trecut la cele sfinte:
"Drum lin printre îngeri, să îi bucuri cu glasul tău, scumpa mea doamnă, profesor, mamă și prietenă, Aida Abagief!", a postat, pe pagina persoanlă de Facebook, Gabriela Dobre.
UPDATE: Colectivul Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța regretă profund trecerea la cele veșnice a doamnei profesor emerit Aida Abagief, fondatoare a facultății noastre, solistă, timp de 30 de ani, a Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța.

Doamna profesor Aida Abagief va rămâne în amintirea noastră ca un artist și dascăl desăvârșit, pasionat, devotat studenților și profesiei până la sacrificiul de sine. Publicul, colegii, studenții și elevii care au cunoscut-o, au iubit-o, respectat-o și admirat îi vor păstra veșnică amintirea și recunoștința.

Ne exprimăm pe această cale toată gratitudinea pentru tot ceea ce a făcut doamna profesor emerit Aida Abagief pentru cultura și învățământul constănțean și transmitem sincere condoleanțe tuturor celor ce-au iubit-o și apreciat-o. 

Dumnezeu să o odihnească în pace!Pagina a fost generata in 0.2132 secunde