Constanţa, împodobită cu luminiţele plătite de operatorii economici

Vineri, 04 Decembrie 2020, 08:32
1171
Mai multe zone ale municipiului Constanţa vor fi împodobite cu luminiţe, de sărbători, cu sprijinul unor agenţi economici. Aceştia au răspuns apelului lansat de autorităţile locale şi şi-au ales deja zonele unde vor monta beculeţele colorate.

Astfel, dezvoltatorul imobiliar Solid House va împodobi o zonă din parcul din Tomis II, iar reprezentanţii hipermarketului Cora vor decora o zonă din parcul de la Gară. De asemenea, SC MCF Construct 2000 SRL va împodobi intersecţia bulevardelor Tomis şi Aurel Vlaicu, precum şi zona din faţa Şcolii de Înot „Gheorghe Oancea”. SC Metchim Trade SRL va amenaja cu luminiţe de Crăciun o zonă din Parcul Tăbăcărie, iar SC Chimpex SA şi Ameropa Grains au anunţat că vor amenaja o zonă din parcul din faţa Teatrului „Oleg Danovski”.

Spaţiul verde de la intersecţia străzii Caraiman cu Şoseaua Mangaliei va fi decorat de compania de apă RAJA, iar SC Luxten Lighting Company SA va împodobi bulevardul Tomis, pe tronsonul cuprins între strada Soveja şi Lupoaică, şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, între strada Suceava şi bulevardul Tomis.

În-afară de aceste zone, cinci brazi vor fi amplasaţi în Parcul Arheologic, în parcul de la Gara CFR, în parcul de la Casa de Cultură, în cel din Poarta 6 şi în zona CET, la intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei. De împodobitul lor se vor ocupa tot reprezentanţii Luxten.Pagina a fost generata in 0.2856 secunde