Constanța devine capitala femeilor de succes din România

179
Constanța devine capitala femeilor de succes din România - constantadevinecapitalafemei-1530267677.jpg

Articole recomandate

Constanța va găzdui pe 1 septembrie Conferința Națională a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri (CAFA). Evenimentul este organizat de filiala Constanța a Asociației Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF).


Constanța devine astfel capitala femeilor de succes din România, la eveniment, fiind așteptate peste 150 de femei de afaceri din țară, dar și reprezentante ale Parlamentului European.


În cadrul întâlnirii, vor fi dezbătute teme de interes pentru antreprenoarele din România, cum ar fi: Femei ce au scris istorie, Experiențe europene în antreprenoriat feminin, Poziționare și Branding în Business, Networking antreprenorial și altele.
Printre invitații care au confirmat deja participarea amintim europarlamentarul Maria Grapini, Andrea Almeida-Cordero – membră a Cabinetului Comisar European Maryia Gabriel, Parlamentul European, Madi Sharma - membră a Comitetului Economic și Social European în Brussels, viceprimarul Costin Răsăuțeanu, Ionuț Jugănaru – președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, precum și numeroase femei de succes din diverse domenii de activitate din România.


În premieră, va fi lansată în România și cartea " Madi: No excuses!", a scriitoarei Madi Sharma. În opinia acesteia, femeile trebuie să fie motorul schimbărilor pe care și le doresc și trebuie să se implice. 
"Organizarea Conferinței Anuale CAFA, în Constanța, în anul Centenarului reprezintă o mare onoare pentru Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța și, totodată, o recunoaștere a abilităților și implicării membrelor atât în mediul de afaceri constănțean, cât și în comunitatea locală", a declarat Mihaela Belcin, președinte al ASOAF Constanța.


În plus, evenimentul de la Constanța se diferențiază față de alte evenimente de business prin oferirea de oportunități de promovare a afacerilor participantelor atât prin Promo Corner-ul amenajat, cât și prin Catalogul de Business Femei de Afaceri de Succes online și tipărit, ce va fi realizat, dar și o ocazie de a împărtăși noi experiențe, de a identifica noi oportunități și, nu în ultimul rând de a dezvolta noi relații de afaceri și de prietenie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7197 secunde