Constanţa. Au fost redeschise parcurile Ţara Piticilor din Medeea şi de la Casa de Cultură

306
Constanţa. Au fost redeschise parcurile Ţara Piticilor din Medeea şi de la Casa de Cultură - constantaaufostredeschise-1602676548.jpg

Articole de la același autor

Parcurile Ţara Piticilor din zona Casa de Cultură – aleea Nalbei şi din cartierul Medeea – intersecţia străzii Cumpenei cu bulevardul IC Brătianu au fost redeschise. Acestea sunt administrate de Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat, după ce, în ultimele luni, lucrătorii din cadrul Biroului Evenimente Agrement au efectuat lucrări de întreţinere şi reparaţii.


“Vizitatorii sunt rugaţi să rămână în-afara parcului de distracţii dacă au intrat în contact cu o persoană diagnosticată cu COVID-19 sau suspect de infectare cu noul coronavirus, precum şi dacă prezintă simptome ale vreunei boli infecţioase respiratorii, cum ar fi febră, tuse, respiraţie greoaie, dificultăţi de respiraţie, frisoane, dureri musculare, pierdere de gust sau miros. Pentru a se proteja, îi rugăm pe toţi vizitatorii parcului să respecte cu stricteţe regulile de igienă personal şi de distanţare social recomandate de autorităţi”, au transmis reprezentanţii RAEDPP.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5657 secunde