CONSTANȚA ANULUI 2017. CĂRUȚE PE STRĂZI ȘI "AFACERI" CU STICLE DIN GUNOAIE. Cât mai avem de îndurat?

2982
3
Suntem în Uniunea Europeană, dar foarte departe de civilizație. Suntem în anul 2017, iar Constanța se vrea un oraș turistic. Și pe bună dreptate, are și capitole la care excelează. Dar bilele negre sunt destul de multe, în special atunci când vine vorba de imagine.






 De la clădirile lăsate în paragină de proprietari dezinteresați de faptul că strică aspectul orașului și pun în pericol viața trecătorilor, până la căruțe ce funcționează ca mijloc de transport pentru sacii cu sticle din plastic, ce urmează să fie duse la reciclat de cei care le strâng de cele mai multe ori de prin gunoaie, locuitorii din Constanța încă mai au de pătimit...






Cartierul Viile Noi, strada Gheorge Marinesc mai exact, este dovada perfectă a faptului că orașul de la malul mării mai are de lucrat mult și bine la capitolul imagine. 






Comentează știrea

Constantean
18 mai 2017
Mizerabil

Constanța este cel mai infect oras , fără parcuri , locuri de joacă , parcări , cu țigani peste tot , vis-a-vis de liceul albatros , pe câmp sunt țigani care fac mizerie , rascolesc tomberoanele , mai rău atacă copii cu dizabilitati de la liceul albatros , un oras in care lipsește siguranța cetățenilor atât pe stradă cât si pe străzi. Un oras sufocant , betonat , cu biserici la toate colțurile si haite de câini in toate cartierele.

nazi
18 mai 2017
Pentru autoarea acestui articol Alina RADU

Puteți face un articol și cu următoarea stradă tot din cartierul Viile noi, strada Prelungirea Câmpinei mai exact este dovada perfectă a faptului că orașul de la malul mării mai are de lucrat mult și bine la capitolul imagine, neasfaltată unde primaria nu a pus o piatră pe stradă de 22 de ani nu figurează in nici un PUZ. Ce are in neregulă strada "Gheorghe Marinescu" asfaltată de 2 ori, trotuare s.a.m.d. nu văd problema acestei străzi, căruțele și propietarii lor nu locuiesc pe această stradă.

jiji
19 mai 2017
mmm

La ce capitol exceleaza Constanta?Unul bun nu cred doar la tot ce este mai rau si mai prost.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0123 secunde