Constanța anului 2015. Circulație CA-N VREMEA LUI NEA NICU!

1149
4

Articole de la același autor

În ciuda faptului că au trecut deja trei zile de la ultima ninsoare, străzi întregi din Constanța au rămas la fel de "împotmolite" în zăpadă, iar acest lucru face ca traficul să fie infernal.

Un exemplu elocvent este strada B.P. Hasdeu, care se face legătura între două artere importante ale Constanței: strada Soveja și bd-ul Alexandru Lăpușneanu, unde se pare că utilajele de deszăpezire nu au trecut. De altfel, fiind porțiunea cu cel mai mare număr capace de canalizare din oraș, iar acestea sunt pline de gheață, pericolul de derapaj este unul uriaș!

Comentează știrea

claudia
6 ianuarie 2016
inzapeziti

Cartierul Coiciu tot inzapezit,parca am fi in alta lume. ....Mai ales pe str.Merisor lasa de dorit!!!!!!!

Dan
6 ianuarie 2016
circulatie

Ati incercat sa mergeti pe trotuare? De strazi ce sa mai comentez ? Unde sunt utilajele mult laudate in cifre de toata conducerea primariei ? M Viteazu, , Mihaileanu, Iorga si multe alte artere din centrul orasului care nu au vazut niciun utilaj. O rusine de oras

Iordache
6 ianuarie 2016
pachete pachete

Primaria isi bate joc de voi! dar nu e nimic ca asa va trebuie... daca nu ati fost in stare sa schimbati hotia din primarie,.... traiasca puiul lui mazare si sa ne rugam ca nu vine mai rau... PS: sub nici o forma asta nu se considera zapada... ca a fost zilele trecute a fost o simpla fulguiala

io
6 ianuarie 2016
articol complet

d`soara Andreea de ce nu faceti un articol complet? ati luat legatura cu cei care se ocupa de dezapezire? dar cu o societate de asigurari sa vedeti ce se intampla daca se produce un accident de circulatie din cauza zapezii si a ghetii de pe carosabil? dar daca cineva aluneca si cade? nu vreau sa ma intelegeti gresit dar de observat am observat si noi iar d-voastra aveti acces mai usor ca noi si puteti informa cetatenii!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.447 secunde