Confort Urban amenajează noi parcări rezidenţiale

213
În încercarea de a acoperi nevoia de parcări în cartierele din municipiul Constanţa, autorităţile locale reorga-nizează spaţiile existente şi amenajează parcări rezidenţiale. Astfel, în perioada următoare, o nouă parcare va fi dată în folosinţă în cartierul Faleză Nord, pe strada Pescarilor. Echipele SC Confort Urban au finalizat lucrările de asfaltare. Ulterior, parcarea va fi marcată şi numerotată corespunzător.

De asemenea, echipele municipalității continuă amenajarea suprafețelor la amplasamentul situat pe strada Tulcei, în zona Școlii Gimnaziale nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța. Noua parcare va avea peste 470 de locuri. Spațiul urban va fi reconfigurat, vor fi create zone dedicate pentru pietoni, zone pentru persoanele cu dizabilități și spații verzi.

„Parcarea din Mamaia Nord începe să prindă contur. Se desfășoară lucrări de pregătire a terenului, în etapa premergătoare asfaltării. Au fost montate borduri care vor delimita suprafața parcării iar terenul este stabilizat prin așternerea mai multor straturi de piatră. Simultan cu reamenajarea terenurilor virane, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL implementează măsuri pentru redistribuirea spațiului urban. Pe strada Prelungirea Liliacului, în zona blocului G3 se lucrează la extinderea suprafeței destinate parcării autovehiculelor”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.353 secunde