Conferința națională de asistență socială, la Constanța

195
Conferința națională de asistență socială, la Constanța - conferinta-1568925007.jpg

Articole de la același autor

Constanța este, în această perioadă, gazda conferinței naționale de asistență socială cu tema "Implicațiile Codului Administrativ asupra instituțiilor publice de interes local", la care participă reprezentanți ai direcțiilor de asistență socială din 25 de orașe. 
"Sunt extrem de onorat că ați ales orașul nostru pentru lucrările unui corp profesional de care avem mare nevoie", a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, care a fost prezent la deschiderea evenimentului. 


La conferință, participă și Ștefana Zibileanu, președintele Corpului Profesional al Specialiștilor în Servicii Sociale, precum și Aurel Simionescu, directorul pentru Dezvoltare Instituțională Municipală din cadrul Asociația Municipiilor din România. 
Pe lângă tema generoasă a conferinței, discuțiile au vizat și noutățile în domeniul social, precum și prezentarea unor inițiative legislative.
 
Directorul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, Emil Mereuță, a prezentat principalele proiecte ale municipalității în domeniul asistenței sociale, realizările, dificultățile întâmpinate, dar și soluțiile adoptate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5941 secunde