Condiții mai bune pentru copiii internați în Spitalul Județean Constanța

232
Condiții mai bune pentru copiii internați în Spitalul Județean Constanța - echipamente1-1590084973.jpg

Articole de la același autor

Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a primit din partea Asociației "Dăruiește Aripi" noi echipamente medicale, cu scopul de a îmbunătăți condițiile de spitalizare pentru copiii internați și mamele lor.

"De-a lungul anului, primim multe apeluri de la părinții copiilor internați în spital, cu privire la dotarea secției cu echipamente necesare, la îmbunătățirea condițiilor din spital. Ne-am sfătuit cu personalul medical al secției, de asemenea și cu conducerea spitalului, și, la începutul acestui an, am demarat achiziția acestor echipamente solicitate. Coronavirusul ne-a deturnat un pic atenția în lunile martie și aprilie, dar acum am reușit să finalizăm aceste achiziții și să le donăm spitalului", a declarat președintele asociației, Alina Pătrăhău.

Donațiile constau în paturi medicale electrice pentru copii, fotolii medicale pliabile pentru mame, nebulizatoare de uz medical, saltele, perne, lenjerii de pat.

De asemenea, secția a mai fost dotată și cu peste 300 de produse din plastic necesare bunei funcționări a activității de aici: cutii de transport a analizelor și probelor biologice, dispozitive sanitare de igienă și curățenie (rame și perii WC, pubele, găleți etc.). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5486 secunde