X
X
Mai multe ştiri online:

Compania TAROM începe restructurarea. Vor fi restructurate până la 700 de posturi

Ştire online publicată Luni, 10 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Compania aeriană TAROM începe restructurarea în termen de două săptămâni. Aceasta va fi avizată de Adunarea Generală a Acționarilor (AGA), potrivit Digi24.ro.


Compania nu a avut încasările la care se aștepta în această perioadă din cauza restricțiilor impuse de autorități pe fondul crizei de coronavirus.


Dintr-un document publicat anterior în Monitorul Oficial reiese că vor fi restructurate până la 700 de posturi.


TAROM a primit anul trecut un ajutor de restructurare de 36,7 milioane de euro și a solicitat un ajutor de COVID de 65 de milioane de euro.


Compania are, în total, un număr de 1.800 de angajați.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16554 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2527 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1522 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1269 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3302 secunde