Compania RAJA SA, reorganizată de noua conducere

561
Compania RAJA SA, reorganizată de noua conducere - companiarajaaurelpresura-1603814581.jpg

Articole de la același autor



După demisia lui Felix Stroe din funcţia de director general al companiei de apă SC RAJA SA, prerogativele și atribuțiile sale au fost preluate de către directorul general adjunct, Aurel Presură. De asemenea, odată cu demisia lui Felix Stroe, mai mulți membri ai echipei au procedat la fel. 


„Urmare a acestor decizii, măsurile luate de noua conducere, inclusiv reorganizarea companiei, au scopul de a eficientiza funcționarea societății. Astfel, s-a aprobat un plan de lucru specific pentru continuitatea activității în situația unei pandemii, care să asigure servicii de calitate în condițiile speciale impuse de răspândirea virusului SARS-Cov-2, care afectează nu doar sănătatea populației, dar și toate sectoarele economice, productive sau din serviciile publice. Pe lângă asigurarea continuității serviciilor, se urmărește și implementarea în totalitate, și la timp, a proiectelor din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), ce implică investiții în sistemele de alimentare cu apă, canalizare și epurare în 92 de localități din aria de operare a societății RAJA S.A. Asigurăm toți partenerii că dezideratul nostru este eficiența în interesul consumatorilor. Primordial în realizarea acestui deziderat este asigurarea sprijinului de către acționarul majoritar. În acest sens, actuala conducere a Consiliului Județean și-a arătat deschiderea și susținerea pentru a putea îndeplini această misiune”, transmit reprezentanţii RAJA.


Aceştia susţin că toată activitatea companiei este permanent verificată. „RAJA S.A. este o companie de interes public care desfășoară o activitate esențială în viața fiecăruia dintre noi. Managementul companiei este guvernat de Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, respectiv de Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. Astfel, precizăm ca toată activitatea este supusă controlului, atât al Adunării Generale a Acționarilor, cât și al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanța, entități ce reglementează indicatorii manageriali de dezvoltare și performanță”, mai precizează Biroul de presă al RAJA SA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4749 secunde