Compania naţională de drumuri se pregătește pentru iarnă!

273
Compania naţională de drumuri se pregătește pentru iarnă! - companiadrumuri-1603896029.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere a susținut, astăzi, o videoconferință cu directorii Direcțiilor Regionale, în care s-a discutat stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă 2020 – 2021 la nivelul întregii țări.
Tema principală de discuție a vizat situația contractării serviciilor de deszăpezire (utilaje și materiale antiderapante).


“În acest moment, la nivelul întregii țări, sunt semnate peste 80% din contractele necesare, restul fiind în licitație, în diverse stadii. Cantitatea de materiale antiderapante (nisip, sare, clorură de calciu și soluție ecologică) achiziționată până în prezent este suficientă pentru defășurarea acțiunilor specifice pentru o perioadă de trei luni de iarnă medie. Aprovizionarea va fi continuată în funcție de condițiile meteorologice și de necesarul fiecărei direcții regionale”, susţin reprezentanţii CNAIR.


Discuțiile au vizat și stadiul punerii în ordine a drumurilor, respectiv lucrările de reparații de etanșeizare a îmbrăcăminților, colmatarea fisurilor și crăpăturilor, precum și stadiul de instalare a indicatoarelor pentru sezonul rece, conform  planului de punere în ordine aprobat, măsuri ce sunt în plină desfășurare în toată țara.


De asemenea, CNAIR Central a semnat planul comun de măsuri pentru perioada de iarnă cu poliția rutieră.


“Subliniem că la nivelul fiecărei Direcții Regionale de Drumuri și Poduri sunt stabilite Comandamente Regionale de coordonare a activității de iarnă, iar pentru buna defășurare a activităților din perioada Comandamentului Central de Iarnă tot personalul CNAIR Central, DRDP 1-7, SDN 1-51 a fost instruit în vederea executării sarcinilor specifice”, mai spun cei de la CNAIR.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5549 secunde