X
X
Mai multe ştiri online:

Compania aeriană Blue Air reia zborurile către mai multe destinații europene

Ştire online publicată Marţi, 07 Iulie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Compania aeriană Blue Air reia zborurile către destinații din Marea Britanie, Spania, Italia și Belgia, în urma ridicării restricțiilor de călătorie către aceste state, potrivit unui comunicat remis marți de operatorul aerian, citat de Agerpres.


Blue Air operează următoarele zboruri: de pe aeroportul Henri Coandă București către Bruxelles, Florența, Milano Malpensa, Napoli, Liverpool, Londra Luton, Malaga, Valencia și Palma de Mallorca, din Bacău către Bruxelles, Bergamo, Roma, Torino, Londra Luton și din Iași către Bruxelles, Torino, Londra Luton.


Pe de altă parte, Blue Air anunță că, o dată cu avansarea lucrărilor de modernizare a infrastructurii IT, facilitățile de replanificare zboruri, verificare zboruri și check-in online sunt din nou disponibile și complet funcționale. Astfel, tuturor pasagerilor care au cumpărat bilete direct de pe site-ul Blue Air și care au fost afectați de anulările determinate de starea de urgență și apoi de restricțiile anunțate săptămânal în cursul ultimelor săptămâni de stare de alertă, le-au fost rambursate integral sumele aferente biletelor de avion achiziționate, prin transferarea acestora în portofelul virtual Blue Wallet.


Pasagerii care au cumpărat bilete de pe site-ul Blue Air pot accesa aceste fonduri pentru achiziționarea de bilete și servicii Blue Air începând de marți, se precizează în comunicatul companiei


În prezent, această facilitate este disponibilă pentru cumpărarea unor bilete cu valoare egală sau mai mică decât valoarea zborurilor anulate, plățile mixte din portofelul electronic și card urmând să fie posibile începând cu data de 10 iulie.


Pentru pasagerii care au cumpărat bilete de la agențiile partenere, aceștia vor putea vizualiza și utiliza sumele transferate în portofelul electronic începând cu data de 15 iulie în funcție de rapiditatea cu care aceste agenții vor integra sistemele Blue Air, potrivit comunicatului.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17130 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2840 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2477 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3154 secunde