Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA, prelungit până joi seară

Luni, 22 Iunie 2020, 18:20
117
Conducerea companiei de apă RAJA a decis prelungirea Comandamentului pentru Situații de Urgență, pentru a putea interveni prompt în cazul în care vor fi semnalate probleme din cauza unor eventuale inundații cauzate de ploile abundente.

"Având în vedere prelungirea atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cu frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii, cantitățile de apă putând depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40 - 60 litri pe metru pătrat, Comandamentul pentru Situații de Urgență al RAJA SA rămâne activ până joi, 25 iunie, la ora 20.00", precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea instalațiilor operate, în cadrul Comandamentului sunt în continuare pregătite zeci de echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare, care asigură permanența în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.

"Angajații RAJA vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice", mai spun cei de la RAJA.

Aceștia fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.924.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.3031 secunde