Comandament de iarnă, și la Mangalia

166

Articole de la același autor

"În municipiul Mangalia, nu avem semnalate probleme deosebite. Administrația locală monitorizează evoluția fenomenelor meteorologice și urmărește să preîntâmpine eventualele incidente privind vegetația stradală și iluminatul public, în condiții de viscol și vânt puternic. Totodată, instituțiile abilitate de la nivel local sunt pregătite să preia cazurile speciale, inclusiv cu asigurarea unor locuri de cazare, dacă va fi cazul", a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu. 


În caz de necesitate, autoritățile locale vor solicita utilaje de la regionalele de Drumuri și Poduri. 


În ceea ce privește deszăpezirea în interiorul orașului, aceasta este asigurată de către firma de salubrizare. Astfel, s-a acționat pe străzile din oraș cu trei utilaje care împrăștie material antiderapant, cu precădere în centrul orașului, pe străzile principale, căi de acces către instituțiile publice, dar și pe aleile secundare și trotuare, unde s-a împrăștiat nisip cu sare, fiind degajate aleile pietonale dintre blocuri. Tot pe trotuare, s-a intervenit și cu utilaje cu lame de dimensiuni mai mici. 


Pentru fluidizarea traficului rutier, se acționează cu șase autocompactoare cu lame, trei utilaje cu lame, care împrăștie material antiderapant și două buldoexcavatoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4145 secunde