Cofetăria Giorginio - produse naturale pentru un Paște fericit

972
1

Articole de la același autor

Cofetăria Giorginio a luat naștere în 2005 datorită unor persoane pasionate, care și-au dorit să transmită și altora din calitatea unor produse unice și gustoase. 


Giorginio este prima cofetărie artizanală din Constanța, care vă încântă gusturile printr-o varietate de bunătăți naturale, fără înlocuitori și amelioratori de gust. Oferta cofetăriei Giorginio satisface toate gusturile: de la dulce la sărat și chiar amărui, de la bucătăria clasică, prăjituri, până la cheesecake Oreo, macarons și faimoasa prăjitură trio chocolat. 


Prăjiturile sunt delicioase, având în compoziție numai creme fierte, naturale, respectând rețetele clasice și folosind ciocolata cea mai bună. Rețetele clasice și naturale făcute în laboratorul propriu de producție vă vor face să vă simțiți în al nouălea cer, iar raportul calitate-preț este unul excelent. 


Pentru Paște, cofetăria Giorginio a pregătit o mulțime de bunătăți naturale, făcute în casă. Cozonacul ca la bunica acasă, aburind și gustos este printre produsele cu care cofetăria Giorginio vă va încânta gusturile de sărbători. 


Giorginio are două locații selecte - una în Constanța, iar cealaltă în București. Interesant este faptul că doritorii pot face comenzi la cofetăria din București și le pot ridica din Constanța, dar și viceversa. 


La cofetăria Giorginio veți găsi, pe lângă produsele de cofetărie și patiserie, torturi pe toate gusturile și mărimile pentru orice ocazie specială, aniversări, botezuri, nunți. Tortul de nuntă este probabil cel mai important tort pe care-l veți cumpăra vreodată, de aceea cofetăria Giorginio vă oferă tortul visat! 


Dacă vrei să te răsfeți cu o prăjitură deosebită, cofetăria Giorginio este locul ideal. Dacă însă sunteți o persoană ocupată și vă doriți un tort, dar nu aveți timp pentru a-l comanda, Giorginio vă pune la dispoziție site-ul de pe care puteți face comenzi online: 




Mai multe detalii despre cofetăria Giorginio puteți găsi și pe pagina de facebook. 


Comentează știrea

ANDREI
9 aprilie 2015
PRODUSE NATURALE???

NU INTELEG CUM PUTETI FACE RECLAMA LA ACEASTA COFETARIE CAND TOATE PRAJITURILE LOR AU UN GUST GROAZNIC !!!! AM MERS SA CUMPAR FAIMOSUL CHESSECAKE OREO!!!ARE UN GUST ORIBIL!!!SCHIMBATI RETETA !!SAU POATE MAI BINE COFETARII!!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Secrete pentru prăjituri delicioase
Pagina a fost generata in 0.9618 secunde