COD ROŞU la Constanţa. Se închid restaurantele la interior, teatrele şi cinematografele

3549
COD ROŞU la Constanţa. Se închid restaurantele la interior, teatrele şi cinematografele - fond-1615385165.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât, astăzi, impunerea de noi restricţii în municipiul Constanţa, având în vedere rata mare de infectare cu noul coronavirus din ultimele zile.

Astfel, începând din această noapte, ora 24.00, va fi interzisă activitatea în interiorul restaurantelor, barurilor şi cafenelelor, precum şi activitatea teatrelor şi cinematografelor. „Acestea vor avea voie să funcţioneze doar în regim delivery sau la terasă”, a precizat prefectul judeţului, Silviu Coşa.

Unităţile de învăţământ au intrat în scenariul al treilea, însă, conform Ordinului comun al Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii, vor merge în continuare la cursuri preşcolarii şi elevii din ciclul primar, iar cei din anii terminali vor învăţa în sistem hibrid.

„În spitalele din Constanţa, situaţia este oarecum staţionară în ultimele zile. Începând cu sfârşitul lunii februarie, s-a înregistrat o creştere a gradului de ocupare a paturilor. Ieri erau disponibile 31 de paturi la ATI”, a mai precizat prefectul Silviu Coşa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8576 secunde