COD PORTOCALIU DE VISCOL! SE ÎNCHID ȘCOLILE! LUNI ȘI MARȚI, ELEVII din București NU MERG LA CURSURI

Duminică, 25 Februarie 2018
4634
Primarul Gabriela Firea a anunțat că școlile din București vor fi închise luni și marți din cauza codurilor de vreme severă.Gabriela Firea a făcut precizarea că, cel mai probabil, vor fi închise toate școlile din zonele afectate de codul portocaliu, dar acest lucru urmează să fie anunțat de autoritățile locale. 


Avertizarea este valabilă pentru: Municipiul București și județele Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea.

Anunțul a fost făcut de Gabriela Firea la Comandamentul de iarnă convocat duminică la Primăria Capitalei.

"Vom decide dacă va fi cazul și pentru zilele următoare. (...) Prefer să se spună că am fost ușor alertați, decât să fie victime", a spus primarul general al Capitalei.

O avertizare cod portocaliu de viscol intră în vigoare luni pentru București și județele din sudul și estul țării, până marți după-amiază urmând ca vântul să aibă intensificări cu rafale de 55-65 de kilometri pe oră, care vor viscoli zăpada. Meteorologii au emis și un nou cod galben de ninsori, intensificări ale vântului și viscol pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei. De asemenea, este deja în vigoare o avertizare cod galben de frig emisă de Administrația Națională de Meteorologie, până săptămâna viitoare urmând să se înregistreze temperaturi cu 10-15 grade mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă din an.
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1794 secunde