Cod portocaliu de viscol, la Constanța! 25 de localități fără curent și apă

273
Cod portocaliu de viscol, la Constanța! 25 de localități fără curent și apă - iarna172661800-1516268335.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții RAJA monitorizează permanent situația alimentării cu apă în județ. În jurul orei 10,00, s-a reluat alimentarea cu energie a sursei Biruința 1, ce asigură necesarul de apă pentru localitățile Eforie Sud și Tuzla. Aceste localități nu au fost afectate de lipsa apei, fiind alimentate din rezervorul stației de pompare Eforie Sud. 


La ora 10,20, a revenit tensiunea la sursa Negru Vodă și s-a reluat furnizarea apei către această localitate.


În jurul orei 10,00 a căzut tensiunea la sursa Biruința 2, ce alimentează localitatea Topraisar. Tot de la ora 10,00, au rămas fără apă și abonații din Dulcești, din cauza lipsei de tensiune de la stația de pompare din localitate. 


La ora actuală, din cauza lipsei de energie de la sursele și stațiile de pompare nu se poate furniza apa potabilă în 25 de localități: Arsa, Siliștea, Țepeș Vodă, Vârtop, Albești, Crucea, Cotu Văii, Darabani, Vâlcele, Cerchezu, Căscioarele, Viroaga, Comana, Dumbrăveni, Tătaru, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Olteni, Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni, Amzacea, Topraisar, Tortomanu și Dulcești.


"Asigurăm toți consumatorii afectați în furnizarea apei de disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele și stațiile de pompare", precizează reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2761 secunde