COD PORTOCALIU de PLOI TORENȚIALE, la Constanța. Unde puteți semnala eventualele probleme

251
COD PORTOCALIU de PLOI TORENȚIALE, la Constanța. Unde puteți semnala eventualele probleme - codportocaliu-1592564007.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale din municipiul Constanța se pregătesc pentru codul portocaliu de ploi torențiale, anunțat de meteorologi, pentru următoarele ore. Echipe mixte ale Primăriei municipiului Constanța, S.C. RAJA SA și ale operatorului de salubrizare s-au asigurat astăzi că receptorii pluviali de pe arterele principale și din zonele de risc la inundații din oraș sunt în parametri optimi.


Au avut loc lucrări de curățare și decolmatare a gurilor de scurgere, a rigolelor și a căminelor de vizitare pentru a asigura funcționarea sistemului de canalizare în condiții corespunzătoare.


"Reamintim că municipiul Constanța se află sub atenționare meteorologică de cod portocaliu până sâmbătă la ora 2.00. Potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea se vor înregistra cantități de apă însemnate și instabilitate atmosferică accentuată. În această după-amiază și în prima parte a nopții vor fi intervale cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse, 50 -80 l/mp. Vor fi și vijelii, descărcări electrice și grindină", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.
Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6061 secunde