COD PORTOCALIU de PLOI TORENȚIALE, la Constanța. RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Marţi, 07 Iulie 2020, 12:02
1053
Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, o nouă avertizare meteo - Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80 - 90 km/h), averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină, cantitățile de apă putând depăși 35 - 40 l/mp și pe arii restrânse 50 - 70 l/mp. 


Ca urmare a acestei avertizări, RAJA S.A. activează Comandamentul pentru Situații de Urgență, în perioada 7 iulie, ora 12.00, și 8 iulie, ora 16.00. Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite mail multe echipe de intervenție, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanența în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.


"Angajații RAJA vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice", precizeată reprezentanții RAJA.


Aceștia fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241/924.


Pagina a fost generata in 0.3992 secunde