COD PORTOCALIU de ploi torenţiale. Căderi de tensiune şi întreruperi ale alimentării cu apă

Luni, 26 Octombrie 2020
403
Din cauza instabilității atmosferice și a rafalelor de vânt, începând cu ora 8,00, mai multe stații de pompare ale RAJA au înregistrat variații și căderi de tensiune. Prin urmare, la ora actuală, la nivelul județului Constanța, nu se poate furniza apă potabilă ca urmare a lipsei de energie electrică în localitățile Topraisar, Cobadin, Viișoara și Valu lui Traian.  


„Ca urmare a atenționărilor meteo de precipitații abundente pentru anumite zone din județul Constanța, la nivelul RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, fiind constituite mai multe echipe de intervenţie dotate cu utilajele necesare - wome, vidanje și pompe de mare putere”, susţin reprezentanţii RAJA SA. 


Aceştia fac un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241/924.


Pagina a fost generata in 0.2027 secunde