COD PORTOCALIU de ninsoare la Constanța

1505
2
COD PORTOCALIU de ninsoare la Constanța - codportocaliu-1327475729.jpg

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, cod portocaliu de viscol puternic la Constanța. Avertizarea este valabilă de astăzi de dimineață, de la ora 9,00 până mâine seară la ora 18,00.
În intervalul menționat, vremea va continua să se înrăutățească în sudul și estul țării și în zona Carpaților Meridionali și Orientali. În aceste regiuni va ninge abundent, iar stratul de zăpadă depus va fi consistent. Vântul va avea intensificări susținute, cu viteze ce vor depăși la rafala 60...70 km/h, viscolind și spulberând zăpada.
În județele Ilfov (inclusiv municipiul București), Teleorman, Giurgiu, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Galați, Vrancea, Constanța, Tulcea, Mehedinți, Dolj și Olt va fi viscol puternic. Vântul va depăși la rafala 80...90 km/h determinând diminuarea severă a vizibilității (sub 50 m) și troienirea zăpezii.
După intervalul menționat vremea va deveni geroasa mai ales noaptea și dimineața, în special în centrul, estul și sudul țării.



Comentează știrea

moete
25 ianuarie 2012
hmm

baaa, da cand ninge si la noi sa ies cu saniuta?

costel
25 ianuarie 2012
Hmmm

Dupa cum se vede PDL-ul e bine reprezentat. USL-ul a iesit din schema...A..scuze, aici e vorba despre vreme

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3701 secunde