Cod portocaliu de ger, la Constanța. Ninsori abundente la noapte

2534
Cod portocaliu de ger, la Constanța. Ninsori abundente la noapte - codportocaliu-1483981524.jpg

Articole de la același autor

Vremea continuă să fie deosebit de rece, la malul mării, dar și în restul țării. Administrația Națională de Meteorologie a emis încă de ieri o avertizare cod portocaliu de ger persistent, însă veștile proaste sunt că, pe lângă ger, vom avea din nou viscol și ninsori.


Astăzi, vremea va fi deosebit de rece, local geroasă în prima parte a zilei. Cerul se va acoperi treptat. Mai ales în cursul nopții, pe arii extinse vor fi precipitații, predominant sub formă de ninsoare. Pe litoral și în Deltă, vor fi și precipitații mixte și se va depune polei. Stratul de zăpadă nou depus va fi de 10 - 20 de cm. Vântul slab și moderat, se va intensifica noaptea, cu viteze la rafală ce vor depăși 65 - 70 de km pe oră, viscolind și troienind zăpada și vizibilitatea va fi redusă.


Temperaturile diurne vor fi cuprinse între -11 și -1 grad iar cele nocturne vor fi în creștere situaându-se în cea mai mare parte a regiunii la valori cuprinse între -9 și -3 grade. Dimineața, izolat, va fi ceață cu depunere de chiciură.


Mâine, va fi din nou foarte frig, mai ales noaptea și dimineața, și va fi mai mult înnorat. Local, vor fi precipitații slabe, sub formă de lapoviță și ninsore și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu viteze care, la rafală, vor depăși 55 de km pe oră, spulberând și troienind zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și -1 grad, iar cele minime între -11 și -6 grade.


De joi se va mai răci din nou, dar deocamdată nu va mai ninge. Este posibil, însă, în week-end să avem din nou căderi abundente de zăpadă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6324 secunde