COD GALBEN de VISCOL şi NINSORI moderate cantitativ, la Constanţa

615
COD GALBEN de VISCOL şi NINSORI moderate cantitativ, la Constanţa - iarna-1606649475.jpg

Articole de la același autor

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, o avertizare cod galben de vreme rea pentru sud-estul ţării. Începând de mâine dimineaţă, de la ora 5, şi până seara, în jurul orei 20, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila şi zona continentală a judeţelor Constanţa şi Tulcea sunt aşteptate ninsori moderate cantitativ şi se va aşeza strat de zăpadă.


Practic, începând de mâine dimineaţă, în sudul şi estul Munteniei şi în cea mai mare parte a Dobrogei treptat vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi, pe arii restrânse, 15 – 20 de litri pe metru pătrat. Spre seară, aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde, temporar, vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40 – 45 de km pe oră, pe alocuri viscolind ninsoarea.


De asemenea, precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare, se vor semnala în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei şi în restul Munteniei. Pe litoral, vor fi precipitaţii mixte, iar în noaptea de luni spre marţi vor predomina ninsorile.
Vremea se va menţine deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopţilor şi dimineţilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5734 secunde