COD GALBEN DE VISCOL, la Constanța!

635
COD GALBEN DE VISCOL, la Constanța! - viscol-1516535177.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o nouă avertizare cod galben de viscol, la Constanța.

Începând de după-amiază, în jurul orei 16, precipitații vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a țării. În jumătatea de sud a țării și în zona montană se vor cumula cantități de apă de 10 – 15 litri pe metru pătrat și, izolat, îndeosebit în Dobrogea 30 - 35 de litri pe metro pătrat.

Până în dimineața zilei de luni, în Dobrogea vor predomina ploile, iar în Banat, Crișana, sudul Olteniei, precum și în sudul și estul Munteniei vor fi precipitații mixte. Mâine, în sud și sud-est vor fi mai ales ninsori și se va depune strat nou de zăpadă.

Temporar, vântul va avea intensificări în vestul și sudul teritoriului, cu viteze de 45 – 55 de km pe oră, iar pe crestele montane 60 . 70 de km pe oră.

În regiunile sud-estice, vântul va continua să prezinte intensificări și în noaptea de luni spre marți, spulberând zăpada.

La Constanța, sunt așteptate ploi destul de consistente mai ales în cursul nopții. Temperaturile vor fi ridicate, înregistrându-se între 4 și 6 grade. Mâine, se va mai răci, dar este puțin probabil să se depună zăpadă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3222 secunde