COD GALBEN de PLOI TORENȚIALE, la Constanța

788
COD GALBEN de PLOI TORENȚIALE, la Constanța - ploaietorentialabaltoci20-1592292947.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, o nouă avertizare de vreme rea, pentru întreaga țară. Este cod portocaliu de ploi torențiale și furtuni în aproape întreaga țară, iar în zona de est și sud-est, inclusiv în județul Constanța, este cod galben.


Începând de astăzi, de la ora 10, și până joi, 18 iunie, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuate, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25 – 30 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, 40 – 60 de litri pe metru pătrat.


De altfel, gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării, pe tot parcursul săptămânii.
De asemenea, în această după-amiază și la noapte, în Oltenia, Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova și, local, în Muntenia, vor fi perioade cu averse torențiale și se vor acumula cantități de apă de peste 40 de litri pe metru pătrat și, pe arii restrânse, 50 – 80 de litri pe metru pătrat. Vor fi intensificări puternice ale vântului, cu rafale de peste 70 – 80 de litri pe metru pătrat, vijelii, grindină și frecvente descărcări electrice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3951 secunde