COD GALBEN de NINSORI şi VISCOL, la Constanţa

Marţi, 26 Ianuarie 2021
1545
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, o avertizare de vreme severă pentru tot judeţul Constanţa.
Începând de astăzi, de la ora 18.00, şi până joi dimineaţă, 28 ianuarie, în jurul orei 19, în Muntenia, Dobrogea și local în Moldova și la munte temporar va ninge, în general moderat cantitativ. În regiunile estice și sud-estice vântul se va intensifica treptat și local vor fi rafale în general de 50...60 km/h. În Carpații Meridionali și de Curbură rafalele vor atinge în general 55... 65 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m se vor depăși 75...85 km/h, ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.
De asemenea, pentru jumătatea de sud-est a ţării, Dobrogea, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei, a fost emis cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscolite, începând din această seară, de la ora 23.00, şi până mâine seară, la ora 23.00. Local în jumătatea de sud-est a țării vor fi intervale cu ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă neuniform și consistent. În Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei vântul va avea rafale în general de 55...70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.


Pagina a fost generata in 0.3611 secunde