Cod galben de ninsori abundente și viscol, la Constanța

1759
2
Cod galben de ninsori abundente și viscol, la Constanța - iarnacumpanaoameni27-1327429716.jpg
Iarna începe să-și facă de cap la Constanța. Dacă week-endul trecut ne-a dat prima zăpadă, meteorologii spun că și zilele acestea ne așteaptă ninsori abundente, dar și viscol.
Administrația Națională de Meteorologie a emis ieri la prânz, o atenționare de vreme rea. Codul galben este valabil de azi-noapte, de la ora 2,00, până mâine seară, la ora 18,00. În intervalul menționat, vremea se va înrăutăți în sudul și estul țării și în zona Carpaților Meridionali și Orientali. În aceste regiuni va ninge abundent, iar stratul de zăpadă depus va fi consistent. Vântul va avea intensificări susținute, cu viteze ce vor depăși la rafală 60-70 km pe oră, în special în județele din sud-estul țării unde va fi viscol. În Dobrogea și în sudul și estul Munteniei, în prima parte a intervalului, precipitații vor fi mixte și se va produse polei.
Și temperaturile vor scădea simțitor. Dacă astăzi maxima va mai atinge 5 grade Celsius, de mâine nu vom mai avea valori pozitive timp de mai bine de o săptămână. Joi, 26 ianuarie, temperaturile se vor încadra între -1 și -9 grade Celsius. Joi va fi moderat nin-soare, dar și vânt, atât pe timpul zilei cât și noaptea. Vineri se mai întețește viscolul și va ninge în continuu, iar în week-end vremea va fi închisă, fără precipitații.

Comentează știrea

eu
25 ianuarie 2012
minciuni

Din articolul de ieri si alaltaieri cantati numai ninsori,abundente,vijelie,vrajeala si minciuna. Acuma dimineata trebuia sa fie zapada pana la genunghi dupa articolul publicat publicate,asfaltul este uscat. Peste cateva ore codul galben de ninsoare abundenta va expira. Byebyebye!!!

Adi
25 ianuarie 2012
nu sunt minciuni

La Bucuresti ninge si urmeaza sa ninga si in Dobrogea, iar codul galben expira maine la 6 dupa amiaza. In prima parte a intervalului vor fi ploi in Dobrogea, asa spune prognoza! Deci comentezi aiurea

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Social : COD PORTOCALIU de ninsoare la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2738 secunde