COD GALBEN DE GER LA CONSTANȚA. Zeci de localități nu au nici acum curent electric

152
COD GALBEN DE GER LA CONSTANȚA. Zeci de localități nu au nici acum curent electric - iarna1453034126-1483865212.jpg

Articole de la același autor

27 de localități (Culmea Nouă, Băraganu, Potirniche, Movilița, Peștera, Izvoru, Veteranu, Albești, Tătaru, Comana, Viroaga, Cerchezu, Măgura, Căscioarele, Furnica, Olteni, Dumbrăveni, Castelu, Vârtop, Mereni, Ciobanița, Osmancea, Independența, Fântâna Mare, Cotu Văii, Comana, Orzaru) din județul Constanța nu au nici acum curent electric.


Pe parcursul nopții trecute, echipe mixte E-Distribuție Dobrogea și ale Ministerului Apărării Naționale ce au asigurat utilaje speciale pentru deblocarea căilor de acces către zonele izolate, au lucrat în teren în condiții de meteorologice deosebite, cu temperaturi extreme de - 20 grade Celsius pentru a detecta defectele din instalațiile și rețelele electrice avariate. Se continuă eforturile pentru realimentarea tuturor consumatorilor și restabilirea normalității în furnizarea cu energie electrică, în teren fiind la această oră un număr de 93 de echipe de intervenții.


Reprezentanții Enel promit că echipele vor lucra neîntrerupt pentru restabilirea în cel mai scurt timp a alimentării cu energie electrică a consumatorilor.


Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condițiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparți și conductori rupți, chiciură depusă pe elemente de rețea, galopaj al conductoarelor ca urmare a vântului extrem de puternic (conductoarele se apropie din cauza vântului și se produce arc electric, ceea ce conduce la întreruperea furnizării de electricitate).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 08 Ianuarie 2017
Stire din Social : COD GALBEN DE GER. ATENȚIONARE ANM
Pagina a fost generata in 0.82 secunde