Cod galben de ceață în 16 județe, majoritatea din sudul țării

146
Cod galben de ceață în 16 județe, majoritatea din sudul țării - ceata-1548742908.jpg

Articole recomandate

16 județe se află marțí dimineață sub cod galben de ceață, potrivit unor atenționări nowcasting emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Meteorologii au prelungit avertizările de cod galben în patru județe până la ora 11:00, informează hotnews.ro.


Update 8:00 Meteorologii au prelungit avertizările cod galben de ceață pentru patru județe, până la ora 11.00. De asemenea, patru județe noi au intrat sub cod galben de ceață.


Avertizările cod galben de ceață au fost prelungite până la ora 11.00 pentru județele Bacău, Neamț, Olt și Dolj. De asemenea, meteorologii au emis noi avertizări cod galben de ceață pentru județele Vaslui și Galați până la ora 11.00, respectiv pentru Timiș și Arad până la ora 9.00. 


În zonele vizate se înregistrează ceață care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.


12 județe, majoritatea din sudul țării, se află marțí dimineață sub cod galben de ceață, potrivit unor atenționări nowcasting emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).


Până la ora 8.00, pentru Suceava, Bacău, Vrancea, Neamț, Ialomița, Giurgiu, Brăila, Buzău, Teleorman, Călărași, Olt și Dolj este anunțată ceață. 


În Suceava, Bacău, Vrancea și Neamț există depuneri de chiciură. 


Ceața poate scădea vizibilitatea și sub 50 de metri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Ianuarie 2019
Stire din Social : Cod galben de ceață, la Constanța
Vineri, 19 Octombrie 2018
Stire din Social : Cod de ceață prelungit, la Constanța
Pagina a fost generata in 2.1836 secunde