City Park Mall se alătură campaniei "Curățăm Constanța noastră"

310
1

Articole de la același autor

City Park Mall continuă seria de acțiuni menite să răspundă constănțenilor și se implică activ în viața comunității locale, alăturându-se campaniei demarate de Primăria municipiului Constanța, "Curățăm Constanța noastră". Anul acesta, City Park mall a înierbat deja peste 3.000 de metri pătrați din vecinătatea centrului comercial, a montat bănci pe malul lacului, precum și coșuri de gunoi.

Astăzi, împreună cu peste 200 de voluntari ai Organizației Cercetașii României - Centrul local Constanța, reprezentanții City Park Mall vor participa la una dintre cele mai ample acțiuni de ecologizare a zonei din proximitatea lacului Tăbăcăriei.

"Acțiunea de vineri face parte dintr-o inițiativă de anvergură demarată de Primăria municipiului Constanța «Curățăm Constanța noastră». Implica-rea noastră în campanie este o dovadă clară a angajamentului de a deveni membru activ în viața comunității locale din Constanța. Această acțiune este prima dintr-un șir lung de evenimente pe care le vom organiza în perioada următoare, ce răspund nevoilor și dorințelor constănțenilor. Înțelegem importanța reabilitării celui mai mare parc din oraș și ne dorim ca City Park Mall să devină un pilon care să susțină nevoile comunității pentru această zonă, iar acest lucru va fi cât se poate de vizibil în momentul în care vom finaliza procesul de modernizare", a declarat Alin Burlacu, shopping center director în cadrul City Park Mall.

Acțiunea de ecologizare se va concentra pe zona dintre Pavilionul Expozițional Constanța și Biserica "Sfântul Mina", de-a lungul bulevardului Mamaia, și se va desfășura în două etape. Între orele 10 și 12, voluntarii vor fi implicați activ în igienizarea zonei, iar între orele 12 și 14, voluntarii se vor întâlni în amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie, zona "Țara Piticilor", pentru câteva lecții interactive, unde City Park îi va întâmpina cu băuturi și gustări.

Voluntarii Organizației Cercetașii României, care fac posibilă această acțiune de curățenie, sunt elevi de școală generală și liceu din orașul Constanța, însoțiți de profesorii lor. Aceștia vor beneficia imediat după încheierea primei etape a acțiunii de două ore, de educație informală cu specialiștii Organizației Cercetașii României. Micuții voluntari vor afla astfel mai multe despre biodiversitatea lacului Tăbăcărie și își vor însuși cunoștințe despre colectarea selectivă, procesele moderne de reciclare și importanța acestora pentru mediu.

Potrivit reprezentanților City Park Mall, acțiunea de curățenie propusă de Primăria municipiului Constanța este binevenită în această perioadă a anului și este o primă etapă în pregătirea solului pentru sezonul rece, motiv pentru care eforturile City Park Mall se vor îndrepta, în perioada următoare, în direcția plantării de copaci în parcul Tăbăcărie.

v v v

În prezent, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare. Astfel, centrul comercial își va dubla aproape suprafața închiriabilă. Mall-ul a fost cumpărat de fondul de investiții și dezvoltare NEPI (NEW Europe Property Investments) la finalul anului 2013. După finalizare, acesta va fi cel mai mare centru comercial din regiune. 

Comentează știrea

Constanta n-a fost a noastra...
9 octombrie 2015
n-a fost a mea...

și nu e a voastră, ci a baietilor destepti,a baietilor cu conturi in Cipru si Israel și a urmașilor urmașilor lor în veacul vecilor.Amin....!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7127 secunde