Circulație feroviară în condiții de iarnă. Pluguri și locomotive Diesel

304
Circulație feroviară în condiții de iarnă. Pluguri și locomotive Diesel - circulatiaferoviara-1483638659.jpg

Articole de la același autor

Pentru a nu exista probleme pe rutele feroviare din sud-estul țării în perioada de viscol, CFR Călători s-a pregătit deja cu utilaje și a anulat mai multe trenuri pe ruta București - Constanța și retur.

"Ne-am organizat cu locomotive Diesel în mai multe locații, în situația în care circulația cu automotoare va fi dificilă. De pe ruta Medgidia - Tulcea au fost retrase automotoarele și introduse locomotivele Diesel și pluguri întărite. Depozitele de combustibil sunt asigurate cu combustibilul necesar, iar stațiile de preîncălzit vagoane funcționează la parametri normali. În situația apariției unor defecțiuni la instalația electrică sau de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităților, în alte vagoane", explică Simona Roșca, purtătorul de cuvânt al CFR Călători.

Cu toate că pentru astăzi a fost luată decizia anulării unor trenuri pe ruta București - Constanța și retur, legătura feroviară este menținută cu celelalte trenuri rămase în graficul de circulație. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6698 secunde