Chitaristul și fondatorul trupei Cargo, internat la ATI cu Covid-19

246
Chitaristul și fondatorul trupei Cargo, internat la ATI cu Covid-19 - adibarar-1614257236.jpg

Articole recomandate

Chitaristul și fondatorul formației Cargo, Adi Bărar se află internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara, intubat, fiind diagnosticat cu Covid-19, potrivit pressalert.ro.


”Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Bărar la spital! Suntem ingrijorati pentru situația in care se află! Starea lui de sanatate este mai fragila dacât ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica”, se scrie pe pagina de Facebooka trupei.


”Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!”, se mai spune în postarea citată.


Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, joi, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 412 noi cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 în judeţ, din care 269 în Timişoara, fiind cel mai mare număr de testaţi pozitiv într-o zi, din ultimele luni. Rata de infectare în municipiul reşedinţă a urcat 6,07 la mia de locuitori.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5564 secunde