Charter Tel Aviv - Constanța. De duminică, vin turiștii israelieni pe litoralul românesc

216
Charter Tel Aviv - Constanța. De duminică, vin turiștii israelieni pe litoralul românesc - charter-1435851430.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 5 iulie, la ora 19,40, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța va ateriza prima cursă charter de anul acesta, care va aduce turiști israelieni pe litoralul românesc. Astfel, se reiau zborurile charter Tel Aviv - Constanța, demarate de tur-operatorul israelian Meshek Wings în sezonul estival 2014.

Dacă, anul trecut, frecvența charterelor a fost de unul pe săptămână, în acest an, seria de chartere operate de compania Blue Air se va derula cu o frecvență de două zboruri pe săptămână.

În februarie 2015, Asociația Litoral - Delta Dunării a participat, în premieră, la Târgul de Turism de la Tel Aviv, unde a promovat stațiunea Mamaia și unde a decis demararea unei campanii de publicitate ce va fi difuzată, în această vară, în Israel, pe câteva posturi de radio. Toate aceste acțiuni au dus la dublarea numărului de turiști israelieni care vor veni să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc.

Întreaga campanie de promovare a fost finanțată din bugetul ce provine din sumele colectate din taxa de promovare a stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță.

De asemenea, au fost realizate primele materiale de promovare în limba ebraică (broșura generală a stațiunii Mamaia și pliantul "Nightlife"), precum și un spot video în limba ebraică, extras din filmul oficial al stațiunii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : La Jupiter,  spectacALL INCLUSIVE
Pagina a fost generata in 0.9463 secunde