CFR Călători le face un cadou îndrăgostiților: reducere de 50% la biletele de tren

223
CFR Călători le face un cadou îndrăgostiților: reducere de 50% la biletele de tren - trenuriindragostitijpeg-1486738743.jpg

Articole de la același autor

Pentru că au mai rămas doar câteva zile până la Ziua Îndrăgostiților, CFR Călători vine în sprijinul celor tineri și pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru zilele de 14 și 24 februarie, "IR Special/Oferta pentru 2". 


Reducerea de 50% din tariful biletului întreg este valabilă pentru călătoria la clasele I și a II-a, se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR. Oferta este valabilă la mai multe trenuri și nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. 


"În gara vieții opresc multe trenuri, însă doar unul este cel al dragostei. Și chiar dacă pare că acesta nu ne așteaptă, merită să alergăm după el", a declarat Iosif Szentes, directorul General al CFR Călători. 


Ca urmare, cuplurile de îndrăgostiți sunt așteptate pe 14 și 24 februarie să oprească timpul în loc, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declarație la megafonul din Gara de Nord București. 


În plus, până la data de 19 februarie, se desfășoară campania "Iubește și călătorește cu CFR Călători!", o campanie de premiere a primelor 50 cupluri care vizitează standul CFR Călători de la Târgul de Turism al României. 


Premiul constă în acordarea unui USB Memory Sticks 16 GB și a unui pix cu touch screen, personalizate cu sigla CFR Călători (pentru fiecare dintre cei doi). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Social : CFR Călători a anulat 21 de trenuri
Pagina a fost generata in 2.1108 secunde