CFR Călători. Au fost pregătite plugurile și locomotivele Diesel

Joi, 05 Ianuarie 2017, 17:50
181
Comandamentul de iarnă CFR Călători instituit pe raza sucursalelor din sudul și estul țării și echipele feroviare din unități sunt pregătite pentru intervenție în vederea asigurării condițiilor necesare desfășurării în siguranță a călătoriei cu trenul.


"Ne-am organizat cu locomotive diesel în mai multe locații, în situația în care circulația cu automotoare va fi dificilă. De pe ruta Medgidia – Tulcea au fost retrase automotoarele și introduse locomotivele disel și pluguri întărite. Depozitele de combustibil sunt asigurate cu combustibilul necesar, iar stațiile de preîncălzit vagoane funcționează la parametri normali. În situația apariției unor defecțiuni la instalația electrică sau de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităților, în alte vagoane", explică Simona Roșca, purtătorul de cuvânt al CFR Călători.


Cu toate că pentru astăzi a fost luată decizia anulării unor trenuri pe ruta București - Constanța și retur, legătura feroviară este menținută cu celelalte trenuri rămase în graficul de circulație.


Înainte de efectuarea călătoriei este bine să vă informați despre condițiile meteo și să solicitați informații despre eventualele întârzieri și anumări produse în traficul feroviar la stațiile CFR București și din țară, la telefon 021/9521.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3776 secunde